Μια ένωση δύο ειδών Jura malt whisky: ένα τολμηρό, ισχυρό και γεμάτο, το άλλο ζεστό και λεπτό. Το Superstition είναι ένα μοναδικό ουίσκι που δημιουργήθηκε από τον γάμο του κλασικού κριθαριού με παραδοσιακό στυλ Islay και μια επιλογή από παλιές βύνες. Δυνατά αρώματα καπνού δίνουν μια έντονη πρώτη εντύπωση. Αλλά δίνουν εύκολα τη θέση τους σε ένα πλούσιο άρωμα με ισχυρούς τόνους μελιού, κανέλας και μπαχαρικών. Τα χρόνια που έχει περάσει αυτό το Whisky σε δρύινα βαρέλια φαίνονται στη γεύση. Αυτό το πέρασμα έχει κατευνάσει το δυναμικό του πνεύμα, αφήνοντας μόνο την ένταση των μπαχαρικών και του μελιού στη γεύση. Ο λεπτός καπνός τύρφης θα γεμίσει το στόμα σας, αναμεμιγμένος με μέλι και καρυκεύματα, σε ένα μακρύ, ισορροπημένο τελείωμα.

Ελαφρώς τυρφώδες με νότες καπνού


Οι γκουρού της γευσιγνωσίας, θα ξεχωρίσουν τις νότες μελιού και πεύκου, καθώς η ισορροπία μεταξύ πνευμάτων με τυρφώδη και μη-τυρφώδη γεύση, ωριμάζει ιδανικά σε μεταχειρισμένα βαρέλια bourbon. Οι καλύτερες νέες και παλαιές (ως 21 έτη) σοδειές, αναμειγνύονται σε αυτό το μυστηριώδες μπουκάλι, προσφέροντας διαφορετική γεύση προς ανακάλυψη, σε κάθε σταγόνα του.


Ιστορία


Οι κάτοικοι του Jura είναι προληπτικοί τύποι. Από το ότι δεν κόβουν ποτέ την τύρφη πριν τον Μάιο, ως την αποθήκευση των σιτηρών σε σχήμα σύμφωνα με την φορά των δεικτών του ρολογιού, οι προλήψεις τους μοιάζουν με παραδόσεις που διαπερνούν όλες τις γενιές. Με το Superstition, θέλησαν να παράγουν ένα δυνατό ουίσκι, πλούσιο σαν την ιστορία τους, μια διαθήκη με όλους τους γοητευτικούς μύθους. Για αυτό προστέθηκε στην ετικέτα ο αρχαίος σταυρός Ankh, σαν το σύμβολο καλής τύχης στα δυτικά νησιά της Σκωτίας.


Μια πρόταση


Οι κάτοικοι του νησιού θεωρούν ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουν λίγη τύχη. Κρατήστε τη φιάλη με το σταυρό Ankh στο κέντρο της παλάμης, μας λένε, και η καλή τύχη θα σας ακολουθήσει. Το single malt Superstition συστήνεται για μια κρύα βραδιά σε συνδυασμό με ένα καλό πούρο, τάρτα σοκολάτα με πορτοκάλι, καπνιστό σολωμό ή αλμυρή σοκολάτα.

No Age Statement αποκαλείται η κατηγορία των ουίσκι στην ετικέτα των οποίων δεν αναγράφεται η ηλικία ωρίμασης. Παρέχει στα αποστακτήρια τη δυνατότητα να αναμείξουν τις καλύτερες σοδειές, συνδυάζοντας την πολύπλοκη γεύση που περιέχεται στα παλαιότερα βαρέλια, με τη σπιρτάδα των νεώτερων αποσταγμάτων.