Ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, συμμετέχει την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία «τρέχει» ως τις 2 Απριλίου.
Χθες (29/3) το απόγευμα, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με τον Θανάση Χατζόπουλο στο Δημαρχείο της πόλης, με τον Ζέρβα να στηρίζει για ακόμη μια χρονιά την ομάδα.

Αναλυτικά η ασπρόμαυρη ΚΑΕ αναφέρει:

Στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ είναι και αυτή τη χρονιά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος χθες το απόγευμα είχε συνάντηση με τον βασικό χρηματοδότη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάση Χατζόπουλο.

O Κωνσταντίνος Ζέρβας προχώρησε στην κατάθεση χρηματικού ποσού, συμμετέχοντας στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια της ομάδας μας.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τον Δικέφαλο αλλά και συνολικά για τον αθλητισμό. Εχοντας διατελέσει κι ο ίδιος μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας είναι συνδεδεμένος με την ομάδα μπάσκετ του Δικεφάλου βιωματικά, τόσο με τις επιτυχίες της όσο και με το PAOK Sports Arena, αφού συμμετείχε στην ανέγερσή του.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ΜΕΤΡΗΘΗΚΕ.

Εσύ τι θα κάνεις;

Η καταμέτρηση συνεχίζεται ως τις 2 Απριλίου