Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης – αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Ενωτική Οδό Σίνδου- ΒΙΠΕ και στη διασταύρωση της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς με την Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Δρυμού καθώς και εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης Νέας Μηχανιώνας.

Πραγματοποιήθηκαν εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας:

α) επί της δεξιάς οριογραμμής της Ενωτικής οδού Σίνδου - ΒΙΠΕ από το ύψος του ΤΕΙ Σίνδου έως τη σιδηροδρομική γραμμή και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

β) επί της δεξιάς οριογραμμής στη διασταύρωση της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Κιλκίς με την Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Δρυμού στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

γ) εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας στο οδικό τμήμα από τη γέφυρα Ανθεμούντα (επιχείρηση “Θεσσαλονικιά”) έως τη διασταύρωση του “ΗAYAT” με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

 

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου  επεσήμανε πως πρώτο μέλημα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι  βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και τα έργα θα συνεχιστούν. Δεν προβάλουμε το αυτονόητο. Επιβεβαιώνουμε όμως την προσπάθεια που γίνεται γι’ αυτή την βελτίωση.