Μια... μπουνιά του Μπουσέ στις καθυστερήσεις καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Τούμπας. Ο τερματοφύλακας του Άρη, με το σκορ στο 1-2, βγαίνει ψηλά κι αντί να δώσει μια στην μπάλα και να τη διώξει, βρίσκει το κεφάλι του Ίνγκασον. Πέναλτι με Βιερίνια και... 2-2.

Γενικά οι τερματοφύλακες έπαιξαν τον (αρνητικό) ρόλο τους. Ο Ζίβκοβιτς τόσο στο 0-1 όσο και πιο πριν, διώχνει μακρινό σουτ προς το κέντρο. Το ίδιο και στο 0-2. Ο Μπουσέ τα πήγαινε καλύτερα, αλλά στο τέλος την πάτησε λόγω απειρίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανύπαρκτοι επί 30'. Ο Άρης στην αρχή του αγώνα έκανε ό,τι ήθελε και φαινόταν πως το σκορ θα φθάσει σε δυσθεώρητα ύψη. Μετά το 30', όμως, κάθισε πίσω και περίμενε. Ο ΠΑΟΚ πήρε επιθέσεις, αλλά χωρίς ουσιαστικές ευκαιρίες, 

Όλα έδειχναν ότι ο Άρης θα έπαιρνε το διπλό. Όμως ο ΠΑΟΚ μπήκε ψυχωμένος στο β μέρος. Κι ενώ είχε πάρει την πρωτοβουλία (στο 70-30 ήταν η κατοχή), δέχτηκε... κρύο γκολ και όλα έδειχναν ότι, τελικά, οι κίτρινοι θα φύγουν με την πιο άνετη νίκη ever από την Τούμπα.

Εκεί βρέθηκε ο Ίνγκασον. Ο καλύτερος παίκτης του δικεφάλου (μαζί με τον Ζίβκοβιτς) έβαλε παλικαρίσιο γκολ κι έκανε άνω - κάτω τον Άρη, που έδειχνε να παραπαίει στις.... καθυστερήσεις. Ήρθε και το πέναλτι και από τη σίγουρη νίκη, οι κίτρινη έφυγαν, τελικά, με ισοπαλία. Κρίμα για τους Γκάμα, Σάσα και Μαντσίνι, που ήταν οι κορυφαίοι για τους φιλοξενούμενους.

Δίκαιο το αποτέλεσμα; Μάλλον όχι. Ο Άρης θα έπρεπε να είναι ο νικητής. Όμως έτσι όπως έγινε στο τέλος, η ισοπαλία τους βόλεψε και τους δύο. Αυτό που βγαίνει από τον αγώνα είναι ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται προπονητή, τερματοφύλακα και αμυντικό χαφ με πνευμόνια. Ο Άρης θέλει προπονηή και πάγκο...

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Τούμπας

Γκολ: 87' Ίνγκασον, 94' Βιερίνια (πεν.) / 26' Μπερόγλιο, 69' Μάνος

Δοκάρια: - / -

Διαιτητής: Σιμόν Μαρτσίνιακ (Πολωνία), βοηθοί Παβέλ Σοκολνίτσκι (Πολωνία) Τόμας Σίλκεβιτς (Πολωνία), 4ος Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ.Αττικής).

Κίτρινες: 12'  Αντρίγια Ζίφκοβιτς, 50'  Στέφαν Σβαμπ, 90'  Κρμέντσικ / 81'  Ντάνιελ Μαντσίνι, 92'  Ζακαρί Μπουσέ

Κόκκινες: - / -

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Ίνγκασον, Ροντρίγκο (80' Μπάμπα), Τσιγγάρας, Σβαμπ (80' Ελ Καντουρί), Ουάρντα, Καγκάβα (46' Σφιντέρσκι), Α. Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ

Άρης (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Σάκιτς, Ρόουζ, Δεληζήσης, Σούντγκρεν, Σάσα (86' Μπεναλουάν), Τζέγκο, Μπρούνο (55' Μάνος), Μπερτόλιο (71' Σίλβα), Γκάμα (71' Κάτσε), Μαντσίνι (86' Γκανέα).