Έκρυψε την ηρωίνη μέσα σε ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα και στο κουτί κάτω από ένα ηλεκτρικό πατίνι και την μετέφερε στην Αθήνα, αλλά συνελήφθη, χθες Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021, το απόγευμα, στα διόδια του Αιγινίου Πιερίας.

Ο λόγος για 31χρονο, μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, που είχε αναλάβει τη μεταφορά της ηρωίνης από το εξωτερικό στην Αθήνα.

Τον 31χρονο σταμάτησαν αστυνομικοί στα διόδια με το πρόσχημα ότι μετακινούνταν μεταξύ περιφερειακών ενοτήτων, παρά την απαγόρευση. Μόλις, όμως, του ζήτησαν να κάνουν έλεγχο στο αυτοκίνητο, αυτός... έγινε θηρίο. Πάλεψε για να αποφύγει την έρευνα, αλλά δεν τα κατάφερε. 



Οι αστυνομικοί έψαξαν το αυτοκίνητο και βρήκαν στο πορτ μπαγκάζ δύο κουτιά, το ένα με ένα φίλρο ενεργού άνθρακα και το δεύτερο με ένα ηλεκτρικό πατίνι. Τα άνοιξαν και διαπίστωσαν ότι κάτω από το πατίνι και μέσα στο φίλτρο ο 31χρονος είχε τοποθετήσει 98 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 51 κιλών και 345 γραμμαρίων τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, από δύο σπίτια που χρησιμοποιούσε, καθώς και από την κατοχή του συλληφθέντα, κατασχέθηκαν γυάλινο δοχείο που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης και κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.  



Τέλος, σε βάρος του συλληφθέντα βεβαιώθηκε πρόστιμο από το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης, για παραβίαση των μέτρων που αφορούν στον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.