Ένας κοσμηματοπώλης στο Λος Άντζελες προσφέρει 50.000 δολάρια σε όποιον καταφέρει να του επιστρέψει ένα ρολόι από τον οίκο Richard Mille, το οποίο αφαιρέθηκε από τον καρπό του κατά την διάρκεια μια εντυπωσιακής ένοπλης ληστείας την περασμένη εβδομάδα. 
Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, ο Shay Belhassen, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος DBS Diamonds, ανακοίνωσε αμέσως την ανταμοιβή για την επιστροφή του πολυτελούς μοντέλου RM 11-03 Flyback Chronograph με χρυσή ροζ κάσα, που κλάπηκε από το χέρι του την ώρα που έτρωγε το μεσημεριανό του γεύμα στο εστιατόριο Il Pastaio στο Μπέβερλι Χιλς. Ο Belhassen ανέφερε ότι ενώ καθόταν στο εστιατόριο απέναντι από το κατάστημα του, παρατήρησε τρεις άντρες με κουκούλες να έρχονται προς το μέρος του. Ακολούθησε μια λεκτική διαμαχη μεταξύ τους, και στη συνέχεια ένας από τους άντρες τράβηξε ένα όπλο και το έβαλε στο κεφάλι του, ενώ οι άλλοι άντρες αφαίρεσαν το ρολόι του από τον καρπό του.
Ο ίδιος ανέφερε ότι πάλεψε εναντίον των ληστών, το μόνο που κατάφερε ωστόσο ήταν να μείνει με το όπλο τους στα χέρια του, ενώ οι ίδιοι είχαν τραπεί σε φυγή. Προφανώς κάνει μεγάλη εντύπωση η ανταμοιβή που δίνει ο κοσμηματοπώλης, ωστόσο πρόκειται για ένα σπάνιο ρολόι, του οποίου η αξία ανέρχεται σε 500.000 δολάρια και έχει φιγουράρει στον καρπό πολλών διάσημων αντρών, όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι κλάπηκε ένα πολυτελές ρολόι του avant-garde οίκου υψηλής ωρολογοποιίας, καθώς το 2012 να ρολόι turbillon ύψους 376.000 δολαρίων που ανήκε στον αστέρα του τένις (και πρεβευτή της μάρκας), Ραφαέλ Ναδάλ, κλάπηκε κατά τη διάρκεια του Ρολάν Γκαρός. Το ρολόι τελικά επέστρεψε στον Ναδάλ, κάτι που ο Belhassen ελπίζει να συμβεί και στον ίδιο.

https://perpetual.gr/