Άλλη μια ισοπαλία παραχώρησε, εντός έδρας, ο ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που, αν ήταν... μπάσκετ και μετρούσαν οι στατιστικές, θα έπρεπε να το πάρει άνετα. Όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ και οι  στατιστικές πάνε περίπατο...

Τέσσερις αριθμούς θα σας δώσουμε μόνον: 15-2 τα κόρνερ υπέρ του Δικεφάλου, 18-7 οι τελικές... Η αριθμητική, όμως, όταν έχουμε να κάνουμε με ποδόσφαιρο, πάει περίπατο.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε φουριόζος, προηγήθηκε, αλλά έδειξε να αντιμετωπίζει το παιχνίδι αφ' υψηλού. Έτσι ισοφαρίστηκε, βρέθηκε πίσω και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα μόλις λίγα λεπτά πριν τη λήξη(στο 88'). Ήταν φλύαρος, αναποτελεσματικός, χωρίς αυτοματισμούς, χαμένος μπροστά στην πολυπρόσωπη άμυνα του Απόλλωνα Σμύρνης. Ακόμη κι όταν προηγήθηκε, δεν φαινόταν να υπερέχει σημαντικά του αντιπάλου του. Το 2-2 είναι απόλυτα δίκαιο σκορ...

Καλύτερος από τον ΠΑΟΚ ο Ουάρντα κι από τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Βέρχουλστ.

Μετά το παιχνίδι, ο μεν Παράσχος εξέφρασε την ευχή να είχε γερό τον Νιφλή (έφυγε με φορείο από τον αγώνα) κι ας είχε χάσει το παιχνίδι, ενώ ο Γκαρσία παραδέχτηκε πως ακόμη κι όταν προηγούνταν η ομάδα του δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε.

Το "στραγάλι" έδωσε σωστά το πέναλτι του Ελ Καντουρί στον Ιωαννίδη, με το οποίο ισοφάρισε σε 1-1 ο Απόλλωνας, αλλά θα μπορούσε να δώσει και πέναλτι στον Ουάρντα, που τον τραβούσε ο αντίπαλός του από τη φανέλα μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Όταν, όμως, είσαι ΠΑΟΚ δεν μπορείς να έχεις τέτοιες δικαιολογίες.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Τούμπα

Γκολ: 29'  Αμρ Ουάρντα / 88'  Σβέριρ Ίνγκασον / 52'  Σάββας Τσαμπούρης, 81'  Μαρκ Φερνάντεθ

Διαιτητές: Φωτιάς Βασίλειος (Πέλλας), βοηθοί Παπαδάκης Μιχαήλ (Ηρακλείου) Μωϋσιάδης Βασίλειος (Γρεβενών), 4ος Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών)

Κίτρινες: 33'  Σβέριρ Ίνγκασον / 56'  Σάββας Τσαμπούρης

Κόκκινες: - / -

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Γκαρσία) Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Ίνγκασον, Περέιρα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ (72′ Α. Ζίβκοβιτς), Ουάρντα, Τζόλης (62′ Καγκάβα), Κρμέντσικ (62′ Σφιντέρσκι).

Απόλλων Σμύρνης (Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούσιτς (65′ Χουχούμης), Μπαξεβανίδης, Κολ, Ιωαννίδης, Μπεντινέλι (76′ Κιτοκό), Καλισίρ, Σλίβκα, Τσαμπούρης, Ντάουντα (65′ Φερνάντεθ).