Με το τρένο έφερνε ηρωίνη, από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, νεαρή, μέλος οργανωμένου κυκλώματος κατοχής, μεταφοράς, αποθήκευσης και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών στη χώρα μας, η οποία και συνελήφθη.

Πρόκειται για 23χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών  από αστυνομικούς του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία ότι η συγκεκριμένη διακινούσε ηρωίνη σε "ντίλερς" που, με τη σειρά τους, τροφοδοτούσαν τις πιάτσες των τοξικομανών της Θεσσαλονίκης Στο πλαίσιο της έρευνας η 23χρονη εντοπίστηκε χθες (06-02-2021) το απόγευμα. Μόλις κατέβηκε από το τρένο, συνελήφθη. Της έγινε σωματικός έλεγχος και διαπιστώθηκε ότι, σε ειδικές θήκες, στα ρούχα της, είχε έξι δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 2 κιλών και 963 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 23χρονη, ως μέλος του κυκλώματος, είχε αναλάβει το ρόλο της παραλαβής ποσοτήτων ηρωίνης από την Αθήνα, τη μεταφορά και τη διακίνησή τους στη Θεσσαλονίκη.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.