Σε ένα παιχνίδι που πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να διεξαχθεί, Άρης και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Super League. 

Οι κακές καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων, με τους Θεσσαλονικείς να εμφανίζονται κατώτεροι των περιστάσεων και τον Κρίστοφερ Κνετ να αναδεικνύεται MVP της ομάδας του Αγρινίου.

Πάντως ο Άρης είδε, στο 7' την μπάλα στα αντίθετα δίχτυα, από τον Μπρούνο Γκάμα, όμως το γκολ δεν μέτρησε. Ο δεύτερος βοηθός Φώτης Καμπερίδης υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Φακούντο Μπερτόγλιο - που έδωσε την πάσα Πορτογάλο εξτρέμ του Άρη - απόφαση την οποία επιβεβαίωσαν οι Ευάγγελος Μανούχος, Τρύφων Πετρόπουλος που ήταν στο VAR.  

Με ανάρτησή της στα social media, η ΠΑΕ Άρης διαμαρτυρήθηκε ως εξής:

«Πού το είδε το οφσάιντ ο βοηθός; Ένα μέτρο πίσω είναι!!! Καταλαβαίνουμε όμως... Είναι από τη ‘’μάχιμη’’ ΕΠΣ Κοζάνης. Και ο Μανούχος στο VAR που είδε οφσάιντ; Το χέρι δεν είναι οφσάιντ, ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος!

Κύριε Κλάτενμπεργκ ως πότε θα συνεχιστεί αυτό με τα «εργαλεία» που στέλνεις; Θα το τελειώσεις, επιτέλους, αυτό το ‘’έργο’’;  Φτάνει...».

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης

Γκολ: - / -

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), βοηθοί Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης) Φώτιος Καμπερίδης (Καβάλας), 4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας) VAR: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας), Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Γκάμα - Μεντίνα, Αριγίμπι.

Κόκκινες - / - 

Άρης(Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Γκάνεα, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Κάτσε (79’ Σάκιτς), Σάσα, Γκάμα, Ματέο (70’ Μήτρογλου), Μαντσίνι (59’ Μπρούνο), Μπερτόγλιο (59’ Σίλβα).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Μεντίνα, Τσότσαλιτς, Βάντερσον, Περέιρα, Τσιγγάρας (90’+2’ Μεντόσα), Ταχάρ (79’ Εντινγκά), Ντίας, Μπαρμπόσα (90’+2’ Μαλής), Αριγίμπι (84’ Ντάλσιο), Καρέλης.