Δύο μέρες έπειτα από αγώνα κι εν μέσω τέτοιου σερί αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι μάλλον υπερβολή να μιλάμε για προετοιμασία. Η σωστή λέξη είναι διαχείριση. Σωματική και ψυχολογική. Ο ΠΑΟΚ καλείται να ελέγξει τα συναισθήματά του και να βγάλει την απαιτούμενη αγωνιστική αντίδραση.
Είναι ο μόνος τρόπος ν’ αντιστρέψει το κλίμα από τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και να τα μετατρέψει σε κίνητρο εν όψει της δύσκολης και μακράς συνέχειας της σεζόν.
Το Σάββατο (09.01) η ομάδα προπονήθηκε στην Τούμπα με το πρόγραμμα να είναι επικεντρωμένο στην τακτική και τις στατικές φάσεις τις οποίες ο ΠΑΟΚ οφείλει να εκμεταλλευτεί για να ανοίγει τις κλειστές άμυνες που συναντά σε παιχνίδια όπως της Κυριακής (10.01) με το Βόλο.
Το όνομα του Ενέα Μιχάι είναι το μοναδικό που βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο της ομάδας. Ο Αλβανός στόπερ συνέχισε με θεραπείες. Εκτός μάχης για την επικείμενη αναμέτρηση είναι και οι Γιάννης Μιχαηλίδης και Δημήτρης Γιαννούλης που συμπλήρωσαν κάρτες.
Αναλυτικά οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του το τεχνικό επιτελείο για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας είναι οι:
Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Λύρατζης , Βιεϊρίνια , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Κρέσπο , Περέιρα , Εσίτι , Ντούγκλας , Νινούα , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Μουργκ , Λάμπρου , Ουάρντα , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Κρμέντσικ .