Μπροστά σε μία απίστευτη περίπτωση ληστείας βρέθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας, χθες (09-01-2021) το μεσημέρι, όταν κλήθηκαν να συλλάβουν 44χρονη αλλοδαπή.

Την 44χρονη γυναίκα βρήκε μέσα στο σπίτι της, όπου διαμένει με τον ηλικιωμένο πατέρα της, μια 53χρονη. Το σπίτι ήταν άνω - κάτω, ο πατέρας της εμφανώς ζαλισμένος και σε κατάσταση σύγχυσης και η άγνωστή της γυναίκα... τριγυρνούσε μέσα στο σπίτι!

Ο ηλικιωμένος και η 44χρονη βρέθηκαν εκτός σπιτιού και η γυναίκα τον έπεισε να μεταβούν στο σπίτι του. Όταν κατέφθασε η κόρη του, διαπίστωσε πως κάποιος είχε ψάξει το σπίτι και είχε κρύψει κοσμήματα κάτω από το χαλί! Κάλεσε την αστυνομία, η 44χρονη συνελήφθη και, σε σωματική έρευνα που της έγινε, βρέθηκαν κι άλλα κοσμήματα που ανήκαν στην 53χρονη και δύο φιαλίδια με άγνωστο υγρό, τα οποία στάλθηκαν για εξέταση.

Η ίδια, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε βρήκε τον ηλικιωμένο σε κατάσταση σύγχυσης εκτός σπιτιού και προσφέρθηκε να τον βοηθήσει. Δεν μπορούσε, όμως, να εξηγήσει τι είχε γίνει με τα κοσμήματα που βρέθηκαν πάνω της και τα άλλα τιμαλφή που βρέθηκαν κρυμμένα κάτω από το... χαλί. 

Εναντίον της 44χρονης σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή από το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας Τριανδρίας και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.