Σε δύο σημεία γίνονται, σήμερα, έργα, στους δρόμους της Περιφερειακής Κοινότητας Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα:

 Εργασίες συντήρησης στις παράπλευρες οδούς της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έως και την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021.

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος, όπου αυτό είναι απαραίτητο, στις παράπλευρες οδούς της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών από τον κόμβο Κ12 έως τον κόμβο Θέρμης.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν αλληλοδιαδόχως τόσο στον βόρειο όσο και στο νότιο δίκτυο από τις 7.00 το πρωί  έως τις 7.00 το απόγευμα ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Εργασίες συντήρησης επί της 30ής Επαρχιακής Οδού “Ρύσιο-Ταγαράδες-Βασιλικά” θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021.

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας - τοποθέτησης νέων στηθαίων επί της 30ής Επαρχιακής Οδού “Ρύσιο-Ταγαράδες-Βασιλικά” στο ύψος της αερογέφυρας Ρυσίου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να αρχίζουν στις 7.30 το πρωί, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Η φωτογραφία είναι από το αρχείο