Σε τρία σημεία του οδικού δικτύου της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται έργα στους δρόμους.

Αναλυτικά:

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 22η Επαρχιακή Οδό (Λαγκαδίκια – Σχολάρι) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής οδοστρώματος καθώς και εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων επί της 22ης Επαρχιακής Οδού (Λαγκαδίκια – Σχολάρι) από τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου έως και την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021, από τις 07.00 το πρωί έως τις 06.00 το απόγευμα, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας επί της διαχωριστικής νησίδας της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης στην αριστερή λωρίδα, στην κατεύθυνση προς  δυτικά, από το ύψος του κόμβου Κ12 (Χ.Θ. περίπου 22+000) έως τον κόμβο Κ10 (Χ.Θ.  περίπου 16+000). Ο αποκλεισμός θα γίνεται τμηματικά ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών και όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος της οδού.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 04/01/2021, την Πέμπτη 07/01/2021 και την Παρασκευή 08/01/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Η ώρα έναρξης των εργασιών για τις παραπάνω ημέρες θα είναι στις 9:30 π.μ.

Τέλος, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, πρωινές ώρες της Τρίτης και Πέμπτης (05-07/01/2021) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, από τον Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Σ• Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου από τη συμβολή της με την οδό Καραολή & Δημητρίου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό 28ης Οκτωβρίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Καραολή & Δημητρίου, 28ης Οκτωβρίου, Ολυμπιάδος και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο μισό πλάτος της οδού 28ης Οκτωβρίου (ανατολικό τμήμα) στη συμβολή της με την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. 

Θα απαγορευτεί η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, κατά μήκος της ζώνης των εργασιών.