Στην ανακρίτρια απολογήθηκε σήμερα 49χρονος που φέρεται ότι οδηγούσε το Ι.Χ. φίλης του, με το οποίο παρέσυρε και σκότωσε 28χρονο Βούλγαρος οπαδός του Άρη, στην περιοχή του Ποσειδωνίου.

Μετά την απολογία του αποφασίστηκε να βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό ως τη δίκη του, μετά από διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέως για την προφυλάκισή του. Η εισαγγελέας είχε την άποψη ότι έπρεπε να κριθεί προσωρινά κρατούμενος, ενώ η ανακρίτρια ότι έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Τη διαφωνία θα άρει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών και μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θα βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο 49χρονος κατηγορείται ότι συμμετείχε στη συμπλοκή των οπαδών, χωρίς το κατηγορητήριο να τον βαρύνει για τον θάνατο του 28χρονου. Γι’ αυτό κατηγορείται μόνον η 26χρονη που οδηγούσε το αυτοκίνητο από το οποίο παρασύρθηκε ο νεαρός και ήδη βρίσκεται προσωρινά κρατούμενη. Στην απολογία του ο 49χρονος αρνήθηκε ότι συμμετείχε στη συμπλοκή. Είπε πως ήταν τυχαία στην περιοχή, μόλις είδε την αναστάτωση είπε στη φίλη του να φύγει και μετά προέτρεψε τους οπαδούς να αποχωρήσουν.