Μεταμορφωμένος στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ, πήρε το τρίποντο κόντρα στον μαχητικό Βόλο, κυρίως χάρη στην ενέργεια που έβγαλε από το 50 και μετά και στην αλλαγή του Γκαρσία που έριξε στο παιχνίδι τον Ελ Καντουρί.

Στο α μέρος οι γηπεδούχοι πέταξαν 20 λεπτά. Καθυστέρησαν να... μπουν στο παιχνίδι και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από μία ομάδα που έπαιζε, μεν, αμυντικά, αλλά πίεζε πολύ ψηλά στο γήπεδο.

Οι Βολιώτες έβαλαν από δύο παίκτες στις πτέρυγες να μαρκάρουν τους γρήγορους χαφ του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν, συνέχεια, με αντιπάλους μπροστά τους. Μετακινούνταν επίσης γρήγορα στο κέντρο και δημιουργούσαν... συνωστισμό.

Ο ΠΑΟΚ άρχισε νωθρά το παιχνίδι, αναζητούσε χώρους στις πτέρυγες, αλλά δεν τους έβρισκε. Στον άξονα ο Ουάρντα βολόδερνε αναζητώντας μια μπαλιά, αλλά... δεν έπαιρνε τίποτα.

Στο β μέρος ο Γκαρσία είχε την σωστή έμπνευση να βάλει μέσα τον Ελ Καντουρί (η αλήθεια είναι ότι τον... ζέσταινε από το 20'). Ο χαφ του ΠΑΟΚ μοίρασε σωστά το παιχνίδι και γύρισε την πλάστιγγα προς το μέρος των γηπεδούχων. Πλέον έβρισκε ανοικτούς χώρους στις πτέρυγες με βαθιές μπαλιές από τη μία πτέρυγα στην άλλη.

Έτσι ελευθερώθηκε κι ο Ουάρντα, που άρχισε να παίρνει μπάλες και να προβληματίζει τους αντιπάλους. Από το 50 ως το 80 οι γηπεδούχοι πίεζαν ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους κι έχαναν ευκαιρίες, δεν τους άφηναν να βγαίνουν στην αντεπίθεση κι έδειχναν ότι θα το γύριζαν το παιχνιδάκι... Έτσι κι έγινε.

Βέβαια, χρειάστηκε ένα πέναλτι (από κόρνερ και ηλίθιο χέρι του αμυντικού) στο α μέρος κι άλλη μία στημένη φάση (επίσης από κόρνερ) για το 2-1 του Ίνγκασον, αλλά και η επέμβαση του Πασχαλάκη σε διπλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων, για να αλλάξει η εικόνα του παιχνιδιού. Φαινόταν, όμως, ότι το γκολ θα ερχόταν.

Με το πέρασμα του νεοφερμένου Κρμέντσικ στον αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΟΚ βρήκε φορ που ήταν μέσα στις φάσεις και έφθασε στο 3-1 με... αντεπίθεση στα τελευταία λεπτά.

Στον ΠΑΟΚ πρέπει να το πάρουν απόφαση: Μάλλον βρήκαν επιθετικό (θα δείξει το μέλλον), πρέπει να σπρώξουν τον Γκαρσία να κοουτσάρει αποφασιστικά και, προφανώς, να βρουν τον επόμενο Βιερίνια. Ο Πορτογάλος πρόσφερε μία κίτρινη, κανά - δύο σουτ και γλίτωσε λόγω της φήμης του τη δεύτερη κίτρινη ενώ δεν είχε συμπληρώσει, καλά - καλά 10 λεπτά στο παιχνίδι... Όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος.

Θυμηθείτε μαζί μας, λεπτό προς λεπτό, την αναμέτρηση. Περιμένετε λίγο να φορτώσει η εφαρμογή. Η εφαρμογή ανανεώνεται αυτόματα. Η σελίδα ανανεώνεται, επίσης, αυτόματα, κάθε 2 λεπτά.