Πολύ εύκολα, όπως δείχνει και το τελικό 5-0, κέρδισε ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό στην Τούμπα κι έμεινε σε επαφή ενός βαθμού με την δεύτερη στη βαθμολογία ΑΕΚ.

Πριν τον αγώνα λέγαμε ότι ο ΠΑΟΚ αναζητούσε νίκη -και, μάλιστα, με χαμηλή ταχύτητα. Αυτό έκανε, αλλά όχι από το πρώτο μέρος.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε αιφνιδιάζοντας, με γρήγορο παιχνίδι και την άμυνα ψηλά, προσπαθώντας να πάρει κάτι στα πρώτα λεπτά. Όσο, όμως, περνούσε η ώρα, έπεφτε και η ταχύτητα των φιλοξενούμενων και οι γηπεδούχοι έγιναν οι απόλυτοι κυρίαρχοι. 

Χωρίς πολλές ευκαιρίες (μόνον με μία προσπάθεια του Σφιντέρσκι που κατέληξε στα πόδια του γκολκίπερ) κατάφεραν να πάρουν κεφάλι παίζοντας με την ποιότητα των παικτών τους και -σαφώς- την γρηγοράδα τους. Βρήκαν ανοικτό τον Παναιτωλικό και σε μία κόντρα φάση πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Μουργκ.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε άρδην. Πιο γρήγορος, πιο κεφάτος ο ΠΑΟΚ, με σαφώς καλύτερους παίκτες στο γήπεδο, ανέβασε λίγο ταχύτητα και κυριάρχησε απόλυτα. Με γρήγορα γκολ και πίεση ψηλά, ξέφυγε για τα καλά και δεν κινδύνεψε ούτε στιγμή.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν να επιδείξουν ένα σουτ στο... σύνδεσμο ταράτσα πίσω από τη Θύρα 7 και ένα τσαφ στο ύψος της μεγάλης περιοχής...

Θυμηθτείτε μαζί μας, λεπτό προς λεπτό, τον αγώνα. Κάντε scrol τη σελίδα για να φορτώσει η εφαρμογή. Στη συνέχεια, οι ανανεώσεις γίνονται αυτόματα.