Το ντέρμπι των... στημένων! Εξηγούμαστε, για να μην παρεξηγούμαστε: Δυο στημένες φάσεις έκριναν την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού στην Τούμπα. Από κόρνερ ξεκίνησε το γκολ του ΠΑΟΚ, από κόρνερ προήλθε και το γκολ του Ολυμπιακού.
Γενικά ο ΠΑΟΚ μπορεί να παραπονιέται ότι θα έπαιρνε κάτι καλύτερο από το ντέρμπι. Ξεκίνησε πιο καλά, έχασε απίστευτη ευκαιρία μόλις στο 4 με τον Μουργκ, αλλά σώθηκε κι από τα καλά αντανακλαστικά του Πασχαλάκη και το δοκάρι. 
Μετά το ημίωρο ο Ολυμπιακός που εκμεταλλεύτηκε στην αρχή τον αέρα, άρχισε σιγά - σιγά να κάθεται κι έτσι ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο β μέρος. Εκεί ήταν η σειρά του να εκμεταλλευτεί τον... στρατηγό άνεμο.
Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που βρήκε γκολ ισοφάρισης για να παιχτεί ελαφρώς άναρχο ποδόσφαιρο στη συνέχεια και να καταλήξουμε σε νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Αυτήν τη φορά, το δοκάρι ήταν με το... μέρος του Ολυμπιακού.
Αν τα βάλουμε όλα στο ζύγι, η παλάντζα γέρνει (ελαφρώς) προς τους γηπεδούχους, αλλά νομίζουμε ότι το τελικό 1-1 τα λέει όλα.

Θυμηθείτε μαζί μας, λεπτό προς λεπτό, τον αγώνα. Η εφαρμογή φορτώνει αυτόματα, αρκεί να κάνετε scrol λίγο πιο κάτω. Η σελίδα φορτώνει, επίσης, αυτόματα, ανά 2 λεπτά.