Να κάνει και τον σταυρό του ο ΠΑΟΚ που πήρε έναν βαθμό στο Αλκαζάρ, από την ΑΕΛ... Ο πολύ καλός δικέφαλος του α μέρους έμεινε στα αποδυτήρια και, μεταμορφωμένος προς το χειρότερο, λίγο έλειψε να χάσει.
Στην ανάπαυλα λέγαμε πως έτσι όπως έπαιζε ο ΠΑΟΚ το γκολ ήταν θέμα χρόνου. Οι παίκτες του Γκαρσία, όμως, έκαναν το παν για να... αφήσουν τρεις βαθμούς στο Αλκαζάρ.
Με τον Σφιντέρσκι εξαφανισμένο επί 97 λεπτά (φάνηκε στην τελευταία φάση που πήρε το πέναλτι) όλοι ανέμεναν τα πάντα από τους εξτρέμ. Η Λάρισα, όμως, ήταν στημένη με το... λεωφορείο στο τέρμα και από τα πλάγια αυτές οι άμυνες δεν τρυπιούνται. Έτσι, άρχισαν οι σέντρες. Οι σέντρες για ποιον; Ο Σφιντέρσκι ήταν εκτός όλων των φάσεων. Η αντικατάστασή του φανόταν μονόδρομος. Όμως όσο έλειπε ο σέντερ φορ, τόσο απουσίαζε και ο προπονητής. Έκανε μόλις δύο αλλαγές, την δεύτερη δέκα λεπτά πριν τη λήξη, λες και κέρδιζε...
Φυσικό επακόλουθο η δύσκολη ισοπαλία. Και, φυσικά, θα ανοίξει άλλος ένας τεράστιος διάλογος για το αν ήταν, ή όχι, πέναλτι. Συζήτηση που δεν θα μας κάνει σοφότερους, αφού ο καθένας βλέπει ό,τι θέλει. Ο ένας θα λέει ότι ο Σφιβτέρσκι πέφτει εύκολα (για το ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ έχει τσιμπήσει την μπάλα πριν την επαφή δεν τίθεται θέμα) οι άλλοι ότι ήταν πέναλτι μαρς. Προσωπική μας άποψη ότι, φυσικά, ήταν πέναλτι, αλλά όταν θες να διεκδικήσεις πρωτάθλημα, αυτά τα παιχνίδια τα καθαρίζεις από την αρχή. 
Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει κάτι, θέλει ενίσχυση μπροστά. Ο Γκαρσία μπορεί να μην ηξερε τι να κάνει, αλλά μετά τον αγώνα είπε την αλήθεια: Δεν είχε με ποιον να αντικαταστήσει τον Σφιντέρσκι. "Είχα μόνον χαφ", είπε. Και μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας.
Όσο για την άμυνα του ΠΑΟΚ, νικήθηκε σε μία φάση. Αλλά τι φάση. Ο Πινακάς μοιράζει... σακούλες και στις δύο κεντρικούς αμυντικούς του ΠΑΟΚ...
Θυμηθείτε μαζί μας τον αγώνα λεπτό προς λεπτό. Περιμένετε λίγο για να να φορτώσει η εφαρμογή. Στη συνέχεια η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα.