Σε rapid test υποβλήθηκαν οι επαγγελματίες της Καλαμαριάς σε μία πρωτοβουλία που ανέλαβε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο «Ερμής» και τον Δήμο Καλαμαριάς.

«Είμαστε στο πλευρό τους για να δείξουμε ότι τα μαγαζιά της Καλαμαριάς είναι πρωτοπόρα.  Από την πρώτη στιγμή που άνοιξαν, τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.  Αυτό το αγκαλιάζει η τοπική κοινωνία και νομίζω ολόκληρη η Θεσσαλονίκη και σιγά σιγά πιστεύω ότι η αγορά της Καλαμαριάς και σε δεύτερο χρόνο και η εστίασή της, που είναι  μεγάλο κομμάτι της αγοράς μας, θα ανακάμψουν και θα γυρίσουν στην κανονικότητα» δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμαριάς, κ. Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Την ίδια ώρα σε άλλο σημείο της Καλαμαριάς, στην περιοχή του Φοίνικα, αρκετοί ήταν οι δημότες που, μέσα από τα αυτοκίνητά τους (Drive through) υποβλήθηκαν σε rapid tests από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης & Δημόσιας Υγείας.  Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν για τις επόμενες δύο ημέρες ( 21-22/1/2021)  στο ίδιο σημείο.