Ένα φάουλ έκανε τη διαφορά. Το κακό για τον Άρη ήταν ότι το φάουλ ήταν για την ΑΕΚ, στο 64. Και μετά, σιωπή, που λέει και το γνωστό τραγούδι.
To α μέρος δεν έχει και τίποτα να θυμόμαστε: Από ευκαιρίες: Ένα ασθενικό πλασέ του Μάνου και ένα δυνατό σουτ του Σάσα που έστειλε την μπάλα... πλάγιο άουτ, για τον Άρη. Μια καρφωτή κεφαλιά του Ανσαριφάρντ στην αγκαλιά του Μπουσέ, για την ΑΕΚ. Κι αυτό ήταν όλο.
Οι δυο ομάδες είχαν εξουδετερώσει η μία την άλλη και έπαιζαν για να μη χάσουν
Στο β μέρος η ΑΕΚ έδειξε ότι κατέβηκε για να πάρει το παιχνίδι. Απείλησε με τον Αρσαριφάντ στο 46. Χρειάστηκε, όμως, στημένη φάση και τεράστιο λάθος του Μπουσέ, για να πάρει το παιχνίδι. Ο τερματοφύλακας του Άρη έστησε ωραία το τείχος του, στήθηκε στη γωνία του, είδε την μπάλα να έρχεται εκεί που ήταν και, στη συνέχεια, μετά από ένα αλματάκι προς τα δεξιά του, την μάζεψε από τα δίχτυα...
Αυτό το γκολ ήταν αρκετό να πάρει η ΑΕΚ το παιχνίδι. Από εκείνο το λεπτό και μετά, ο Άρης εξαφανίστηκε από το γήπεδο. Όχι ότι είχε κάνει και τίποτα πιο πριν, εκτός από τις δύο ευκαιρίες του α μέρους (ο Θεός να τις κάνει...). Έπαιξε το χειρότερο παιχνίδι του (μετά από αυτό με τον Ολυμπιακό και τη Λαμία) και είδε την ΑΕΚ να φεύγει, για τρίτη συνεχόμενη φορά, από το Κλ. Βικελίδης, με το τρίποντο της νίκης.
Στα αρνητικά του αγώνα και το μπέρδεμα του διαιτητή που δεν κατάλαβε ότι ο Χιμένεθ ζήτησε διπλή αλλαγή κι επέτρεψε μόνο τη μία! Στο τέλος, μάλλον για να εξιλεωθεί, έδινε εύκολα τα φάουλ υπέρ της ΑΕΚ κι έδωσε και δύο κίτρινες στους γηπεδούχους... μετά το 90'.

Παρακολουθήστε μαζί μας, λεπτό προς λεπτό, το ντέρμπι. Η εφαρμογή ανανεώνεται αυτόματα. Κάντε scrol την ανάρτηση προς τα κάτω και περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα. Η σελίδα, επίσης, ανανεώνεται αυτόματα κάθε 2 λεπτά.