Πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ πήρε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς ο Άρης, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Απόλυτη κυριαρχία του Άρη στο α μέρος. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να έχασε ένα 10λεπτο στην αρχή του αγώνα, όμως ούτε τότε κινδύνεψε από τον Απόλλωνα. Αντίθετα, στη συνέχεια, δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες. Παρόλα αυτά, άνοιξε το σκορ με φάση διαρκείας, μετά από κόρνερ.

Ο Απόλλωνας είχε στηθεί με διπλή ζώνη άμυνας, που, όμως, δε απέδωσε. Αν δεν υπήρχε και η φάση του 30, όταν οι παίκτες του Άρη ξέχασαν τον Φερνάντες στο αριστερό άκρο της άμυνας, δε θα είχαμε να θυμόμαστε τίποτα από τις προσπάθειες της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Στο β μέρος ο Άρης προσπάθησε να διαχειριστεί το παιχνίδι, μάλλον άτσαλα. Είχε ένα μεγάλο νεκρό διάστημα που δεν έδειξε το παραμικρό, αλλά από την άλλη δεν κινδύνεψε ούτε για δευτερόλεπτο. Μια κεφαλιά του Ντάουντα στα τελευταία λεπτά που έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο του Σιαμπάνη, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κίνδυνος...

Από το παιχνίδι -που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας- οι Θεσσαλονικείς κραούν αυτό που ήθελαν από την πρώτη στιγμή: Τους τρεις βαθμούς και πάνε παρακάτω.

Θυμηθείτε, μαζί μας, λεπτό προς λεπτό, τον αγώνα. Κάντε scrol προς τα κάτω, για να φορτώσει η εφαρμογή. Στη συνέχεια, η ανανέωση γίνεται αυτόματα.