Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 21:00 ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη «σπάει» μελωδικά την καραντίνα και καλωσορίζει το 2021 με τον διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη, τον αγαπημένο Στέφανο Κορκολή που έρχεται στις οθόνες μας για μία online συναυλία γεμάτη συναισθήματα, ιστορίες και εικόνες που γίνονται τραγούδια.

Γιορτάζουμε μαζί και αποχαιρετάμε τον παλιό τον χρόνο τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες του σπουδαίου δημιουργού  σε μία διαδικτυακή συναυλία με δωρεάν live streaming στο  link:  https://bit.ly/2WHHct4

«Αποχαιρετούμε μια χρονιά που άφησε πίσω της «Σκόνη και θρύψαλα» και μας έκανε «100 φορές κομμάτια» και υποδεχόμαστε το 2021 με την προσδοκία ότι θα πραγματοποιηθούν οι «Επιθυμίες» και τα όνειρα όλων μας. Αν «Θες» να διασκεδάσεις μαζί μας, σε περιμένουμε στο on-line ρεβεγιόν που έχουμε ετοιμάσει. Δανείζομαι τίτλους από τα τραγούδια του Στέφανου που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει γιατί  αφηγούνται ιστορίες και από την δική μας της ζωή. Εύχομαι σε όλους καλή διασκέδαση και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!» τονίζει στη δήλωσή του ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

 

Οι συντελεστές της συναυλίας

Ο Στέφανος Κορκολής με το πιάνο του θα μας οδηγήσει σε μουσικά μονοπάτια έχοντας συνταξιδιώτες στο πλευρό του τη Σοφία Μανουσάκη (τραγούδι), τον Κωστή Πυρένη (κιθάρα, μπάσο, τραγούδι) και τον Βασίλη Δεφίγγο (σαξόφωνο φλάουτο και κρουστά).

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του επιτυχημένου θεσμού του δήμου μας «Συνάντηση με τους δημιουργούς» που έχει φιλοξενήσει κορυφαίος καλλιτέχνες, ανάμεσά τους οι Διονύσης Σαββόπουλος, Χρήστος Νικολόπουλος, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Φίλιππος Γράψας και Κώστας Χατζής.