Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League. Η αποστολή του Αρη βρίσκεται στην αθήνα για το αυριανό παιχνίδι που θα ξεκινησει στις (17:15) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Ο Ακης Μάντζιος μετά το τέλος της προπονησης ανακοινωσε την αποστολή που αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκαρσία, Γκάνεα, Λόπεθ, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Μπεναλουάν, Ματίγια, Ροζ, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Σεγκιέργκης.

* Οι Τζέιμς Τζέγκο και Εμάνουελ Σάκιτς έμειναν εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού».

Τέλος η ΠΑΕ Άρης θα παλέψει για να απαλλαγεί από ένα τεράστιο χρέος της τάξης των 750.000 ευρώ για την υπόθεση Οριόλ, μετά την προσφυγή της στο CAS και τον ορισμό δικάσιμο στις 13 Ιανουαρίου.

Μια υπόθεση με πολλές… σκιές. Όπως δημοσιεύτηκε η απόφαση ο Ισπανός διεκδικεί από την παλιά ΠΑΕ 750.000 ευρώ, χρήματα τα οποία δεν είναι δεδουλευμένα!