Με έναν παίκτη έπαιζε ο ΠΑΟΚ από το α μέρος, όμως εμφανίστηκε μεταμορφωμένος στο δεύτερο 45λεπτο, σαφώς καλύτερος και πήρε δίκαιη νίκη στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης -που ήταν και το ζητούμενο για να μείνει σε επαφή με την κορυφή.

Ο Δικέφαλος μπήκε... αργά στο παιχνίδι. Στο α μέρος ήταν, κυριολεκτικά, ανύπαρκτος, με ελάχιστες προσπάθειες για κάποιο γκολ και χωρίς σοβαρή ευκαιρία. Από την άλλη, όμως, ο Αστέρας ήταν μια δειλή ομάδα που φαινόταν να μην καταλαβαίνει την ευκαιρία που είχε μπροστά της.

Όλα άλλαξαν στο β΄μέρος. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά, έπαιζε γρήγορα κι άρχισε να δείχνει τα δόντια του. Κι ο Αστέρας, όμως, περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Την είχε στο 63, αλλά την πέταξε και, στην αμέσως επόμενη φάση, με μια προσωπική ενέργεια, ο Τζόλης άνοιξε το σκορ για τον Δικέφαλο. Τέλος και... τω Θεώ Δόξα! Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, με πιο ποιοτικούς παίκτες, βρήκε και δεύτερο γκολ από τη βούλα και ξεπέρασε το πρόβλημα του να παίζεις με δέκα παίκτες. 

Στο τέλος οι γηπεδούχοι έδωσαν γήπεδο στον αντίπαλο και δε δυσκολεύτηκαν να ελέγξουν το παιχνίδι για να πάρουν το τρίποντο της νίκης.

Θυμηθείτε, ξανά, λεπτό προς λεπτό, τον αγώνα. Περιμένετε λίγο για να φορτώσει η εφαρμογή. Στη συνέχεια, εφαρμογή και σελίδα ανανεώνονται αυτόματα.