Νεαρός Ρομά και η μητέρα του θεωρούνται, από την αστυνομία, μέλη σπείρας που διέπραξε διάρρηξη σε επιχείρηση με έδρα την Καλαμαριά, από τα γραφεία της οποίας έκλεψε 150.000 ευρώ στις 9 Δεκεμβρίου 2020.

Έπειτα από άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, η κλοπή εξιχνιάστηκε και ταυτοποιήθηκαν ως δράστες  ο 19χρονος και η 35χρονη μητέρα του, οι οποίοι, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκαν στη Ν. Ευκαρπία και συνελήφθησαν.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο νεαρός συλληφθείς, μαζί με συνεργούς του τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 09-12-2020, εισέβαλαν παράνομα στην προαναφερόμενη επιχείρηση και αφού έκλεψαν τα 150.000 ευρώ, διέφυγαν με όχημα που είχε νοικιάσει η 35χρονη μητέρα του και τους το είχε παραχωρήσει.

Σε έρευνα στα σπίτια του 19χρονου και της μητέρας του στην περιοχή της Ν. Ευκαρπίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών και κινητών τηλεφώνων, η νομιμότητα κατοχής των οποίων ερευνάται, καθώς και μέρος του κλεμμένου χρηματικού ποσού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.