Ένα πέναλτι έκρινε το ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης υπέρ των γηπεδούχων. Αυτό κι ένα δοκάρι ήταν οι δύο καλές στιγμές του Άρη που, όμως, ήταν αρκετές για να πάρουν το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι, σε ένα φτωχό ντέρμπι, δεν είχαν την κατοχή, δεν είχαν τις ευκαιρίες, είχαν, όμως, το γκολ. Με αμυντικές τακτικές δεν παίζεται ποδόσφαιρο.

Οι φιλοξενούμενοι, είχαν την κατοχή, είχαν ευκαιρίες (όχι, βέβαια, καμία κλασική) αλλά ήταν φλύαροι και μη παραγωγικοί. Με σέντρες δεν παίζεται ποδόσφαιρο.

Δυστυχώς, δεν είδαμε και τίποτα παραπάνω. Ο Μάντζιος έσφιξε την άμυνα, ο Γκαρσία στηρίχθηκε στους νέους Έλληνες κι αυτό ήταν όλο...

Για τις δύο φάσεις του VAR, θα υποχωρήσουμε μπροστά στο ότι τόσοι διαιτητές δεν είναι δυνατό να κάνουν λάθος. Εμείς, προσωπικά, ούτε το ένα θα σφυρίζαμε, ούτε το άλλο. Και, σίγουρα, θα δίναμε περισσότερες κίτρινες και στις δύο ομάδες -κι ας ήταν για κάποιους δεύτερες και αποβολή...

Παρακολουθήστε μαζί μας, λεπτό προς λεπτό, τον αγώνα. Περιμένετε λίγο να φορτώσει η εφαρμογή. Στη συνέχεια, η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα.