Δικέφαλος, αλλά και... διπρόσωπος. Άλλος ΠΑΟΚ στο β μέρος, κέρδισε τον κακό του εαυτό και τον ΠΑΣ με 2-1, χάρη στις... κατά συρροήν αλλαγές του Πάμπλο Γκαρσία, που συνέφεραν την ομάδα του.
Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός στο α μέρος, βρίσκοντας μπροστά του μια καλά οργανωμένη άμυνα, που πίεζε ως κι έξω από την περιοχή του Δικεφάλου. Φαινόταν πως ο ΠΑΣ περίμενε ένα λάθος και το βρήκε για να προηγηθεί. Στο τέλος του β μέρους ο ΠΑΟΚ άρχισε να αποκτά ρυθμό, αλλά χρειάστηκε μια ...τριάδα αλλαγών από τον Γκαρσία (μπήκαν οι Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ και Τζόλης)  για να έρθουν τα πάνω κάτω.

Πολύ πιο γρήγορος ο ΠΑΟΚ στο β μέρος, δυσκόλεψε τον αντίπαλό του, έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη κι όλα έδειχναν πως θα το γύριζε το ματσάκι. Χρειάστηκε η ετοιμότητα του Σφιντέρσκι, που πήρε το ριμπάουντ σε φαινομενικά χαμένη φάση, αλλά και να παίξουν... βόλεϊ με τα κεφάλια Τσόλακ και Κρέσπο στη λήξη.

Η φάση ελέγχθηκε από το VAR αρχικά για οφσάιντ, όμως ένα... ΄χέρι αμυντικού νομιμοποίησε τον Τσόλακ. Στη συνέχεια ελέγχθηκε και για επιθετικό φάουλ, αλλά κι εκεί ο αμυντικός έπεσε με ιδιαίτερη ευκολία, στο τρέξιμο προς την εστία... Δίκαια κατακυρώθηκε το τέρμα στον Ελ Καντουρί και θα ήταν κρίμα να μη μετρήσει ένα πολύ ωραίο γυριστό που έκανε ο μέσος του ΠΑΟΚ, με πλάτη στην εστία, για να αιφνιδιάσει τον Χτουτεσιώτη.

Στιγμή του αγώνα η δεύτερη κίτρινη του Εραμούσπε, που άλλαξε την ισορροπία και, παρά τα κόλπα του Γιαννίκη για να κρατήσει ψηλά την πίεση της ομάδας του, αυτό ήταν αδύνατο με δέκα παίκτες.....

Άρεσε, πάντως, ο ΠΑΣ, που έπαιξε δυνατά, με τσαμπουκά και με άμυνα πολύ ψηλά κι όχι στα... ταμπούρια.

Ας παρακολουθήσουμε μαζί, λεπτό προς λεπτό, τον αγώνα. Περιμένετε λίγο για να φορτώσει η εφαρμογή. Στη συνέχεια, η σελίδα φορτώνει αυτόματα.