Έπεσε... ξύλο, μεταξύ ομάδας νεαρών και αστυνομικών, για τον συνωστισμό! Οι νεαροί που είχαν "αράξει" στα Άνω Σκαλάκια της Ευαγγελίστριας, δεν έφευγαν με τίποτα και ακολούθησε συμπλοκή!

Το περιστατικό συνέβη χθές (24-11-2020) το απόγευμα. Η Άμεσος Δράση ειδοποιήθηκε ότι στα Άνω Σκαλάκια βρίσκονταν μια ομάδα νεαρών χωρίς κανένα μέτρο για τον κορωνοϊό. Να σημειωθεί ότι, συχνά, στο σημείο συγκεντρώνονται τοξικομανείς.

Όταν αστυνομικοί πήγαν και τους έκαναν σύσταση να "το διαλύσουν", οι νεαροί άρχισαν να βρίζουν από τους αστυνομικούς και, στη συνέχεια, τους επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο ένας αστυνομικός.

Αμέσως κλήθηκαν ενισχύσεις και, αστυνομικοί του Α.Τ. Νεάπολης – Συκεών, με τη συνδρομή συναδέλφων τους των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν, συνολικά, έξι άτομα ηλικίας από 17 έως 23 ετών, από τη μεγάλη παρέα των νεαρών που βρισκόταν εκεί.

Σημειώνεται ότι, στην κατοχή ενός εκ συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη βάρους 75 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας. 

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.