Νέα εποχή στη συντήρηση του αυτοκινήτου σας, φέρνει το συνεργείο Injection Service που είναι και γνωστό για τον καθαρισμό των μπεκ των βενζινοκίνητων αυτοκινήτων. Με μία πρωτοποριακή εφαρμογή, το παραδοσιακό βιβλίο σέρβις του αυτοκινήτου αποτελεί παρελθόν. Όλες οι εργασίες καταχωρούνται είτε από τον πελάτη είτε από το συνεργείο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της injection Service:

Η εφαρμογή Injection Service είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή για τα δεδομένα των συνεργείων της χώρας. Αντικαθιστά το κλασικό βιβλίο συντήρησης του οχήματος με ηλεκτρονικό. Κάθε εργασία που πραγματοποιείται καταχωρείται είτε από εμάς είτε από τον πελάτη. Να σημειωθεί πως η πρώτη καταχώρηση γίνεται υποχρεωτικά απ το συνεργείο μας. Αποστέλλονται ειδοποιήσεις των προγραμματισμένων μελλοντικών εργασιών όπως επίσης και ειδοποιήσεις πιθανών προσφορών για κάποιες περιόδους. Υποστηρίζει ένα και πλέον οχήματα ανά χρήστη. Είναι ένα εργαλείο οργάνωσης του αρχείου συντήρησης τους οχήματος.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

– Πλήρως χρηστική εφαρμογή προκειμένου να έχεις το book service στο κινητό σου!! Φιλικό για το χρήστη με υπενθυμίσεις για να ξέρεις πότε να κάνεις το επόμενο σου service. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!

– Πολύ εξυπηρετικό! βιβλίο service στην τσέπη μας!!

– Πολύ χρήσιμο. Τέρμα τα βιβλιαράκια. Τέρμα το ψάξιμο.