Δυο συλλήψεις έγιναν, χθες, στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών που δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα.

Πρώτα συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός σε περιοχή του Λαγκαδά, να μεταφέρει με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο επτά αλλοδαπούς (δυο ενήλικες – πέντε ανήλικους) που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Στην προσπάθειά του να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα και ¨καρφώθηκε¨ σε τοίχο σπιτιού, στο χωριό Καβαλλάρι. Από την πρόσκρουση δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το όχημα μεταφοράς ήταν κλεμμένο.

Επίσης συνελήφθησαν επ΄αυτοφώρω δυο αλλοδαποί κι ένας Έλληνας να μεταφέρουν παράνομα αλλοδαπό άντρα που στερείται παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων και τίτλων ημεδαπής ή αλλοδαπής Αρχής νόμιμης εισόδου και παραμονής στη χώρα. Επιπρόσθετα, σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή, καθώς, όπως κατήγγειλε ο αλλοδαπός, τον κρατούσαν παρά τη θέλησή του σε άδειο σπίτι, σε άγνωστη τοποθεσία του Νομού. 

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.