Θρίλερ με το θάνατο 53χρονης που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, το μεσημέρι της Πέμπτης, σε υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας, στην περιοχή της Σχολής Τυφλών, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Το πτώμα εντοπίστηκε στο δάπεδο ανάσκελα. Η στάση του σώματος δεν έδειχνε κάτι περίεργο, όμως το σπίτι ήταν ανάστατο: Στο σαλόνι βρέθηκε ένα σπασμένο τραπέζι. Στην κρεβατοκάμαρα βρέθηκαν ανοιχτά συρτάρια, ενώ το στρώμα του κρεβατιού είχε μετακινηθεί. Δίπλα στο πτώμα της 53χρονης υπήρχαν πατημασιές με αίμα. 

Οι περίοικοι υποστηρίζουν ότι η άτυχη γυναίκα ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και δεν είχε σχέσεις με την οικογένειά της. Μετακόμισε στο υπόγειο διαμέρισμα ιδιοκτησία της πριν από δύο χρόνια και ζούσε μόνη χωρίς να έχει πολλά-πολλά με τους γείτονες.

Επίσης, υποστηρίζουν ότι στο σπίτι "μπαινόβγαιναν διάφοροι" και ότι η 53χρονη ήταν ντίλερ ναρκωτικών. Οι ίδιοι λένε ότι πριν από δύο Σάββατα όλη η γειτονιά άκουσε έναν μεγάλο καυγά από το διαμέρισμά της, ενώ το απόγευμα της περασμένης Κυριακής δύο τοξικομανείς, εθεάθησαν να βγαίνουν από το σπίτι της 53χρονης.

Η ιατροδικαστής, Ελένη Ζαγγελίδου, από την αυτοψία δεν εντόπισε το αίτιο θανάτου, καθώς δε φάνηκε να πρόκειται για έγκλημα. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή.