Λίγες ημέρες απέμειναν πριν από την μεγάλη σέντρα του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ για τα play off του Champions League. Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο δεν θέλησαν να σταθούν στο νέο στραβοπάτημα που υπήρξε στο πρωτάθλημα, το 0-0 στο Βόλο για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, και η προσοχή όλων είναι στραμμένη στην αναμέτρηση με τους Ρώσους για τα πλέι οφ του Champions League.
O Ιβάν Σαββίδης φέρεται να εκνευρίστηκε με το τελευταίο αποτέλεσμα του «Δικεφάλου του Βορρά», όμως δεν θέλησε να δώσει συνέχεια για να μην επηρεάσει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές ενόψει του «τελικού».
Ωστόσο, αύριο αναμένεται ο μεγαλομέτχος αναμένεται να μιλήσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα και να δώσει το σύνθημα για το παιχνίδι με την Κράσνονσταρ.
Μάλιστα, ο πρόεδρος είναι πιθανό να τους «σβήσει» όλες τις μειώσεις που έχουν γίνει στα συμβόλαιά τους για τον κορωνοϊό και να δώσει ως πριμ και άλλα χρήματα σε περίπτωση που η ομάδα περάσει για πρώτη φορά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στα 95 χρόνια της ιστορίας της.