Οκτώ συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Στις 10:30, στη συμβολή των οδών Εγνατία και Αγίας Σοφίας θα συγκεντρωθούν μέλη της Επιτροπής Αγώνα διανομέων Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν μοτοπορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης για τα προβλήματα στον κλάδο τους.

Στις 11 το πρωί μέλη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών και ΕΠισιτιστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕΠΕ) μαζί με εργολαβικούς εργαζόμενους στη φοιτητική λέσχη θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία έξω από το ΕΚΘ. Αίτημα τους η επαναπρόσληψη εργαζομένων. Θα ακολουθήσει πορεία.

Την ίδια ώρα, στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση μέλη της επιτροπής συντονιστικού μαθητών με αίτημα ολιγομελή τμήματα, περισσότερα τεστ κορωνοϊού και μέτρα για την προστασία της υγείας.

Στις 14:30, μέλη της Α’ Ε΄ΛΜΕ θα συγκεντρωθούν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στην Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής.

Στις 18:00 στην πλατεία αρχαίας αγοράς θα συγκεντρωθούν μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς καθώς και μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, με αφορμή την επίσκεψη του Μάικ Πομπέο στη Θεσσαλονίκη. Αναμένεται να ακολουθήσει πορεία.

Στις 19:00, για τον ίδιο λόγο θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου μέλη της Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσουν πορεία.

Στις 19:00 μέλη του ΣΕΤΕΠΕ θα συγκεντρωθούν στο ΕΚΘ και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν μοτοπορεία.