Ο Άρης στην «πρώτη» του Μάντζιου δεν έκανε το 3/3. Ο ΠΑΣ Γιάννινα αν και προηγήθηκε 0-2 δεν πήρε τη νίκη. Το 2-2 του «Κλ. Βικελίδης» είναι η σφραγίδα ενός πολύ ωραίου αγώνα με τρία από τα τέσσερα γκολ να είναι... ποιήματα! Ένα απολύτως τρελό παιχνίδι έγινε στο «Κλ. Βικελίδης». Γιατί ο ΠΑΣ Γιάννινα στη δική του πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 0-2 στο σκορ απέναντι στην κακοτεχνία του Άρη στο ίδιο διάστημα. Οι «κίτρινοι» βρήκαν μονοπάτι επιστροφής, το κατάφεραν στα πρώτα 25 λεπτά του δεύτερου μέρους αλλά δεν είχαν τον τρόπο για να αποφύγουν την γκέλα και συμβιβάστηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Άρης του πρώτου ημιχρόνου φρόντισε να αναδείξει όλες τις αγωνιστικές αδυναμίες του, σε αντίθεση με τον ΠΑΣ Γιάννινα του οποίου η πρώτη εικόνα ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακή στο ημιχρονο οταν με Ναουμετς στο 15’ και Παντελακη στο 22’ προηγηθηκε 0-2. Με την είσοδο του Τζέιμς Τζέγκο στο παιχνίδι αντί του Τόνι Ντάτκοβιτς, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Άρης απέκτησε δύναμη στον άξονα της μεσαίας γραμμής και άσκησε πίεση στον ΠΑΣ. Η πάσα του Μπερτόγλιο με εξωτερικό φάλτσο και η εκτέλεση του Γιάννη Φετφατζίδη στο 49’ για το 1-2

Η κατάσταση «άξιζε» ρίσκο κι αυτό πήρε ο Άκης Μάντζιος λίγο πριν την είσοδο του αγώνα στα τελευταία 20 λεπτά και με την αντικατάσταση του Λούκας Σάσα από τον πιο δημιουργικό Ντάνιελ Μαντσίνι. Στο 69’ όλα άρχισαν από την αρχή δια… ποδός Χαβιέρ Ματίγια. Ο Ισπανός επιβεβαίωσε ότι διαθέτει τρομερά χτυπήματα και εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του ΠΑΣ για το 2-2.

Το παιχνίδι έγινε ανοιχτό στα τελευταία 20 λεπτά καθώς το γκολ κυνήγησαν και οι φιλοξενούμενοι. Απόντος του Φακούντο Μπερτόγλιο ο Άρης είχε δυσκολία έκφρασης στην επίθεση, παρότι ο Μάντζιος έριξε στο παιχνίδι και τον Δημήτρη Μάνο.