Η εταιρεία Unismack SA, με αίσθημα ευθύνης, μετά από τη διακοπή λειτουργίας της για τις διακοπές του θέρους, προχώρησε σε ανιχνευτικό τεστ αντισωμάτων COVID19.
Η διαδικασία αφορούσε στο σύνολο των εργαζομένων, συνεργατών και ιδιοκτητών (110) άτομα, με ανάληψη του σχετικού κόστους από την εταιρία, και πραγματοποιήθηκε στους χώρους της από κινητή εθελοντική μονάδα του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά, τον επαγγελματισμό τους και την καταλυτική τους βοήθεια.
Τα αποτελέσματα των  τεστ ήταν όλα αρνητικά. Ο κίνδυνος για ενδεχόμενο νέο "κύμα" πανδημίας δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού και μας οδηγεί στην ενεργοποίηση αυστηρότερων μέτρων προφύλαξης.
Μεταξύ άλλων, συνεχίζουμε την θερμομέτρηση εργαζομένων και επισκεπτών, η χρήση μάσκας επιβάλλεται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και σε συναντήσεις εργασίας, τα επαγγελματικά ταξίδια στο εξωτερικό περιορίζονται, ενώ περιορίστηκε στο απολύτως απαραίτητο η είσοδος και παραμονή επισκεπτών στις εγκαταστάσεις μας.
Αποκλειστικός στόχος της πρακτικής αυτής αποτελεί η αποφυγή μετάδοσης του ιού, από τυχόν εν αγνοία φορείς ή νοσούντες. Η εξασφάλιση  προστασίας και υγείας των εργαζομένων μας καθώς και των οικογενειών τους είναι ότι πιο σημαντικό  για την εταιρεία μας και προσπαθούμε να το διασφαλίσουμε με κάθε τρόπο.