Τέταρτη μέρα παρουσίας του Άρη στα 3-5 Πηγάδια και η πρωινή προπόνηση βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» κάνουν αυτήν την ώρα προπόνηση εστιάζοντας στην ταχυδύναμη με ένα πλούσιο ασκησιολογιο από τον γυμναστή Αμανατίδη, περνάνε από πολλά στάδια κυκλικές ασκήσεις. Είναι προφανές ότι δίνεται έμφαση στη φυσική κατάσταση και την ενδυνάμωση.
Έτοιμος να ολοκληρώσει την επόμενη μεταγραφική του κίνηση σε αυτό το καλοκαίρι είναι ο Άρης. Οι «κιτρινόμαυροι» συμφώνησαν με τη Λοκομοτίβα για τον Τόνι Ντάτκοβιτς. Όσα μετέφεραν τις προηγούμενες μέρες οι Κροάτες επιβεβαιώνονται, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν στις 600 χιλιάδες ευρώ, ποσό που θα καταβληθεί σε τέσσερις ισόποσες δόσεις.
Ο Ντάτκοβιτς θα έρθει αύριο στη Θεσσαλονίκη και αφού περάσει από τα ιατρικά, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο ενισχύοντας σημαντικά την αμυντική γραμμή της ομάδας.
Θα γίνει η 5η προσθήκη του Άρη μετά τους Εμάνουελ Σάκιτς, Φακούντο Μπερτόλιο, Δημήτρη Μάνο και Κριστιάν Γκάνεα. Τέλος οπως έγινε γνωστό πριν από λίγο η Λέβάντε έλυσε το συμβόλαιο του Αρμάντο Σαντίκου με τον Αλβανό επιθετικό να μένει ελεύθερος. Κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από το Άρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη οι Κιτρινόμαυροι αρχίζουν να βλέπουν και πάλι “ζεστά” την περίπτωση του έμπειρου επιθετικού, ανοίγοντας ξανά δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του παίκτη.