Νεαρός έμπορος ναρκωτικών, που είχε μετατρέψει το σπίτι του σε... σούπερ μάρκετ εξαρτησιογόνων ουσιών, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 22χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, χθες (07-08-2020) το απόγευμα, μετά από οργανωμένη επιχείρηση, εντοπίστηκε και βρέθηκαν στο σπίτι του,  στην Τούμπα και στο αυτοκίνητό του, 107,4 γραμμάρια χασίς, 25,3 γραμμάρια κοκαΐνης, δέμα άγνωστης ουσίας πρόσμειξης κοκαΐνης βάρους 26 γραμμαρίων, δυο εργαλεία κοπής και πρόσμειξης κοκαΐνης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του και 455 ευρώ για τα οποία η αστυνομία πιστεύει ότι προέρχονται από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον κατασχέθηκε το αυτοκίνητό του ως μέσο μεταφοράς και απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών, ενώ σε χώρο στάθμευσης – γκαράζ που χρησιμοποιούσε ο 22χρονος ως χώρο αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκε ένα σακίδιο μεταφοράς που περιείχε υπολείμματα κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.