Ένας 29χρονος ομογενής και ο 35χρονος Έλληνας συνεργός του συνελήφθησαν, επ αυτοφώρω, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης και της ομάδας ΔΙΑΣ, επειδή, σύμφωνα με την αστυνομία, πάσαραν κοκαΐνη σε θαμώνες μπαρ της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Ο 29χρονος εντοπίστηκε στην Τούμπα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών. Σε σωματικό έλεγχο που του έγινε και σε έρευνες στο αυτοκίνητο και το σπίτι του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν εννέα μικροδέματα κοκαΐνης, ζυγαριά ακριβείας, πιστόλι κρότου, τέσσερα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του και χρηματικό ποσό για το οποίο η αστυνομία πιστεύει ότι σχετίζεται με εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Κατασχέθηκε επίσης το αναφερόμενο όχημα ως μέσο μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών, του οποίου ο αριθμός πλαισίου ήταν λιμαρισμένος.

Από την έρευνα της αστυνομίας διαπιστώθηκε, ακόμη, ότι ο 29χρονος, κατά το χρονικό διάστημα Μαΐου - Δεκεμβρίου 2019, αφού προμηθευόταν και αποθήκευε διάφορες ναρκωτικές ουσίες, πούλησε σε τουλάχιστον 40 άτομα ποσότητες κοκαΐνης. Η... πάσα γινόταν κατά κύριο λόγο μέσα ή κοντά σε τρία μπαράκια στη Θεσσαλονίκη και σε ένα στη Χαλκιδική, στα οποία είτε έκανε το θαμώνα, είτε είχε επαγγελματική σχέση.

Σε ένα από τα καταστήματα 34χρονος πορτιέρης φέρεται να ήταν συνεργός του,καθώς σε σωματικό έλεγχο που του έγινε και στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα μικροδέματα κοκαΐνης,  κινητό τηλέφωνο που είχε για τις συνεννοήσεις του και χρηματικό ποσό για το οποίο η αστυνομία πιστεύει ότι σχετίζεται με εμπορία ναρκωτικών.

Οι δύο άντρες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η φωτογραφία είναι από το αρχείο