Τι κι αν τα ταξίδια στα νησιά είναι ”απαγορευτικά” στους καιρούς του κορονοϊού … Η ταράτσα (η οροφή του κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης προσφέρει στους θεατές ...εν πλώ επτά υπέροχα κινηματογραφικά ταξίδια.

Το «Σινεμά με Θέα» - ο θερινός κινηματογράφος που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2015 και έγινε το πλέον “θερινό στέκι" για τους σινεφίλ της πόλης, προσφέρει από τις 13 Ιουλίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου την πιο δροσερή και οικονομική πρόταση εξόδου για όσους θα βρίσκονται το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη

Φέτος προβάλλονται επτά ταινίες πρόσφατης παραγωγής με διάσημους πρωταγωνιστές από αγαπημένους σκηνοθέτες. Πρόκειται για τα φιλμ: "Ο απόστρατος" του Ζαχαρία Μαυροειδή, "Πόνος και δόξα" του Πέδρο Αλμοδοβάρ, "Euforia" της Βαλέρια Γκολίνο, "Yesterday" του Ντάνι Μπόιλ, "Μαγεία στο σεληνόφως" του Γούντι Άλεν, "Ραντεβού στο Belle Époque" του Νικολά Μπεντός και η "Ευτυχία" του Άγγελου Φραντζή.

Το πρόγραμμα των προβολών έχει ως εξής:

ΙΟΥΛΙΟΣ


(Ώρα προβολής 21:30)

Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Ιουλίου O απόστρατος, του Ζαχαρία Μαυροειδή

Δευτέρα 20 και Τρίτη 21 Ιουλίου: Πόνος και δόξα, του Πέδρο Αλμοδοβάρ

Δευτέρα 27 και Τρίτη 28 Ιουλίου: Euforia, της Βαλέρια Γκολίνο


ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ & ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ


(Ώρα προβολής 21:00)

Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Αυγούστου: Yesterday, του Ντάνι Μπόιλ

Δευτέρα 31 Αυγούστου και Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου: Μαγεία στο σεληνόφως, του Γούντι Άλεν

Δευτέρα 7 και Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου: Ραντεβού στο Belle Époque, του Νικολά Μπεντός

Δευτέρα 14 και Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου: Ευτυχία, του Άγγελου Φραντζή

Χώρος: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης – οροφή του κτιρίου Μ2

Τιμές εισιτηρίων: 5€ (γενική είσοδος), 4€ (μειωμένο και CineΚάρταF της περιόδου 2019-2020)

Η ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στη διεύθυνση www.tch.gr.

Σημείωση: Η πρόσβαση στον χώρο του «Σινεμά με θέα» (6ος όροφος κτιρίου Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης) γίνεται είτε με σκάλες είτε με ασανσέρ. Στην περίπτωση χρήσης του ασανσέρ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους. Επίσης η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από κάθε θεατή κατά την είσοδό του και μέχρι την τοποθέτησή του στη θέση του, καθώς και κατά την έξοδό του.