Η Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, εντόπισε και προσήγαγε τη γυναίκα που φέρεται να σχετίζεται με την υπόθεση εξαφάνισης του 10χρονου παιδιού, πριν αυτό εντοπιστεί το πρωί του Σαββάτου στην Καλαμαριά. 

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για την κοκκινομάλλα που είχε αναγνωρίσει η ανήλικη και είναι ύποπτη για την αρπαγή της μικρής. Μετά από αναζητήσεις ημερών, η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να εντοπίσει τα ίχνη της γυναίκας, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, στην Παραλία της Κατερίνης. Η γυναίκα οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εξεταστεί ενδεχόμενος ρόλος της στην αρπαγή του παιδιού. Νεότερες και επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται από την Αστυνομία τις επόμενες ώρες. 


Την ίδια ώρα, ανησυχία προκαλεί η ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό της μικρής, καθώς, σύμφωνα με τα ευρήματα των πρώτων τοξικολογικών εξετάσεων, στη 10χρονη δόθηκε κοκτέιλ κοκαΐνης με οπιούχες ουσίες, ένας συνδυασμός αρκετά επικίνδυνος. Ιατροδικαστής που συμμετέχει στην ομάδα που εξετάζει την ανήλικη, τόνισε πως οι αναλύσεις των τοξικολογικών εξετάσεων βρίσκονται ακόμα στην αρχή και θα χρειαστούν μέρες για να ολοκληρωθούν. Το παιδί παραμένει, πάντως, υπό την προστασία της Εισαγγελίας Ανηλίκων σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.