Το πράσινο φως για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα μετά την 3η αγωνιστική «άναψε» μετά τη σημερινή συνεδρίαση καθώς οι ομάδες έλαβαν ομόφωνη απόφαση. Συνεπώς, μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές που έγιναν κεκλεισμένων των θυρών, οι θεατές επιστρέφουν εκ νέου στα γήπεδα της Super League.
Συγκεκριμένα, οι ομάδες συμφώνησαν ομόφωνα να ζητήσουν από την Πολιτεία τη διεξαγωγή των υπολοίπων αγώνων της διοργάνωσης παρουσία κόσμου. Δεκτές έγιναν και οι δύο προϋποθέσεις που έθεσε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, αναφορικά με την επιστροφή του κόσμου υπό καθεστώς ισονομίας καθώς και το ποσοστό που θα αντιστοιχεί σε κάθε γήπεδο.
Για την ακρίβεια, συμφωνήθηκε μη έλευση θεατών στους αγώνες που οι αντίστοιχοι του α΄γύρου έγιναν χωρίς θεατές. Κάτι τέτοιο βέβαια μπορεί να ανατραπεί μόνο αν συμφωνήσουν οι δύο ομάδες, αφήνοντας την υπόθεση περί παρουσίας ή μη στη διακριτική ευχέρεια των εμπλεκόμενων πλευρών! Η δεύτερη προϋπόθεση από πλευράς Δικεφάλου, που έγινε αποδεκτή, αφορούσε την παρουσία κόσμου με νούμερα. Κοινώς, πέρασε η πρόταση να γίνει σε ποσοστό 20% επί της χωρητικότητας του κάθε γηπέδου. Και επειδή η χωρητικότητα από γήπεδο σε γήπεδο διαφέρει, θα υπάρχει πλαφόν 8.000 θεατών!

www.sdna.gr