Θα έπρεπε να ήσουν άρρωστος οπαδός του ΠΑΟΚ ή του Ολυμπιακού για να καταφέρεις να δεις αυτό το παιχνίδι.

Ήταν λες και οι ομάδες έπαιζαν σε slow motion με τον Ολυμπιακό να είναι ένα κλικ πιο γρήγορος να χει 2suit καλά προς την εστία μία ευκαιρία επιπλέον και ένα γκολ. το γκολ αυτό ήταν αρκετό για να δώσει τη Νίκη στους φιλοξενούμενους και να τους πιστέψει ουσιαστικά από τώρα πρωταθλητές.

Για να καταλάβει κανείς πόσο βαρετό ήταν ότι παιχνίδια και να πούμε ότι οι δύο ομάδες είχαν έξι τελικές δύο στην ευθεία ο ΠΑΟΚ και πέντε Ολυμπιακός. Αυτά σε 90 λεπτά αγώνα.

Ολυμπιακός άρχισε πιο γρήγορα πέτυχε το γκολ λίγο πριν κλείσει το ημίωρο και αυτό ήταν όλα. Στη συνέχεια έδωσε γήπεδο στον ΠΑΟΚ μόνον που ο δικέφαλος δεν μπορούσε να βρει τους χαφ του. Ήταν λες και δεν είχαν έρθει καν στο γήπεδο. Έτσι το διπλό του Ολυμπιακού ήταν απόλυτα φυσικό.

Να σημειωθεί ότι στο 0-0 ακυρώθηκε πολύ σωστά γκολ του Ολυμπιακού ως οφσάιντ καθώς ο σκόρερ el arabi βρέθηκε σε λάθος θέση με τη χρήση για πρώτη φορά της διπλής γραμμής του βαρ. Στο 23 όμως ο Ελαράμπι ήταν σε κανονική θέση και έγραψε το τελικό 0-1.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο Τούμπας
Γκολ - / 23 Ελ Αραμπί
Δοκάρια -/-
Διαιτητές: Αναστάσιος Παπαπέτρου, Ιορδάνης Απτόσογλου, Τρύφων Πετρόπουλος 4ος Διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας
Κίτρινες: 48 Βαρέλα / 66 Τσιμίκας 77 Ραντζέλοβιτς 90 + 2 Σα 90 + 6 Γκασπάρ

Οι συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος(73 Ροντρίγκο), Βαρέλα, Μιχάι, Βιερίνια, Λημνιός, Μίσιτς Μαουρίτσιο(74 Εσίτι), Ελ Καντούρι(68 Σφιντέρσκι), Μπίσεσβαρ(68 Πέλκας), Άκπομ(74 Τζόλης).
Ολυμπιακός: Σα, Σεμέδο, Καμαρά(84 Γκασπάρ), Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ελ Αραμπί(84 Χασάν), Ελαμπντελαουί, Μασούρας(71 Ραντζέλοβιτς), Τσιμίκας, Μπα(75 Σισέ), Βαλεμπουενά(83 Φορτούνης).