Τζάμπα βαθμούς άφησε, στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ. Ήταν ο κυρίαρχος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έχασε ευκαιρίες, ειδικά στις αρχές των δύο ημιχρόνων, αλλά έμεινε στο στείρο 0-0.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στον ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς. Είχαν επτά τελικές (τις έξι στην εστία) από τις οποίες οι τρεις ήταν μεγάλες ευκαιρίες για γκολ (με Λημνιό και Πέλκα). Ο Διούδης έβγαλε ό,τι μπορούσε.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανύπαρκτοι. Έκαναν την πρώτη τελική στο 45+2, με απευθείας φάουλ του Χατζηγιοβάνη, που έστειλε την μπάλα άουτ και δεν ανησύχησε τον Πασχαλάκη. Κι αυτό ήταν όλο...

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός βελτίωσε την άμυνά του. Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε, πάλι, ευκαιρίες (τετ α τετ του Πέλκα εξουδετέρωσε ο Διούδης), ενώ ο Παναθηναϊκός κατάφερε με τα ζόρια να κάνει ευκαιρία στο... 88.

Το παιχνίδι έληξε με νεύρα, καθώς ο προκλητικός Γιόχανσον μοίραζε κλοτσιές δεξιά αριστερά χωρίς να τιμωρείται, με αποτέλεσμα να τον τζαρτζάρουν άσχημα πρώτα ο Λάμπρου κι έπειτα ο Γιαννούλης. Στην αντίδραση του Γιαννούλη έτρεξαν να τον υποστηρίξουν οι συμπαίκτες του, μπήκαν μέσα και οι πάγκοι και λίγο έλειψε να γίνει της τρελής το μαλλί.  Τελικά, όλα τέλειωσαν με τρεις κίτρινες...

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο ΟΑΚΑ
Γκολ: -/-
Δοκάρια: -/-

Διαιτητές:  Βασίλειος Φωτιάς, Ανδρέας Μεϊντάνας, Μιχαήλ Καρσιώτης 4ος Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης.
Κίτρινες: 21' Μπουζούκης, 66' Αγιούμπ, 90+3 Γιόχανσον, 90+5 Ινσούα / 31' Πέλκας, 53 Ελ Καντουρί, 73' Μάτος, 90' Μαουρίτσιο, 90+1 Γιαννούλης, 90+3 Λάμπρου
Κόκκινες: -/-

Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Γιόχανσον, Δώνης(73΄Καμπετσής), Κουρμπέλης, Ζαχίντ(46' Αγιούμπ), Χατζηγιοβάνης(58' Ανουάρ),  Μακέντα(87' Νούνες), Μπουζούκης(87΄Κολοβός).
ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Πασχαλάκης, Βιερίνια(46' Μάτος), Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Λημνιός(86'  Μαουρίτσιο), Εσίτι(86' Σφιντιέρσκι), Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ(46' Λάμπρου), Πέλκας(78' Ροντρίγκο), Άκπομ.