Οι ομάδες βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για την επιστροφή στη δράση, με τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν θεσπιστεί, στη «μάχη» κατά του κορονοϊού. Έτσι, οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων», αλλά και όλα τα μέλη της πρώτης ομάδας, υποβλήθηκαν εκ νέου σε τεστ για τον Covid-19 στο πλαίσιο της σημερινής (4/6) προπόνησης, λίγες ημέρες πριν από το εναρκτήριο παιχνίδι των Play Off με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε αυτό ορίζεται από το πρωτόκολλο της διοργανώτριας ούτως ώστε να εξαλειφθεί και ο παραμικρός κίνδυνος με την επιστροφή της αγωνιστικής δράσης.
Στα αγωνιστικα την προετοιμασία του χωρίς απρόοπτα συνεχίζει ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Αμπέλ Φερέιρα να ρίχνει το βάρος στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης της Κυριακής. Το σημαντικό για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ότι δεν έχει προκύψει κάποιο απρόοπτο με την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του, ενώ όλα τα μέλη της πρώτης ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορωνοϊό, όπως ορίζει το πρωτόκολλο.
«Το πρόγραμμα της Πέμπτης (04.06) ήταν και πάλι χωρισμένο σε δύο σκέλη. Αρχικά γυμναστική και στη συνέχεια τακτική, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, την επιθετική ανάπτυξη, την αμυντική λειτουργία και τα τελειώματα», αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ.
Την Παρασκευή η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία.