Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να θεωρηθεί και μικρός τελικός του κυπέλλου αφού ΠΑΟΚ και Άρης κατάφεραν να χάσουν την πρόκριση από Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα για τον μεγάλο τελικό, ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής και μάλιστα πιο εύκολα από το από το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι πιο κεφάτος και μάλιστα έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί μόλις στο 3 όταν ο Σφιντέρσκι έχασε πέναλτι που είχε κάνει με την έναρξη του αγώνα ο Μπα(χέρι). Λίγα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μπίσεσβαρ να χάσει tete a tete από τον Κουέστα που προηγουμένως είχε αποκρούσει το πέναλτι του Σφιντιέρσκι και λίγα λεπτά αργότερα ήταν πάλι ο επιθετικός του ΠΑΟΚ που έχανε με τη σειρά του νέα ευκαιρία για το 0-1.

Ο Άρης συνήλθε μετά το δεκάλεπτο, πίεσε αλλά ήταν φλύαρος. Πάντως ήταν η σειρά του να σκαλώσει στον τερματοφύλακα καθώς ο Πασχαλάκης με δύο καλές αποκρούσεις κράτησε το μηδέν.

Έτσι ήρθε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ με κεφαλιά του Βαρέλα και λίγο πριν τελειώσει και το δεύτερο με τον Σφιντιέρσκι, που αυτή τη φορά δεν αστόχησε.

στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν το σκορ με αποτέλεσμα ο Άρης να χάσει μία καλή ευκαιρία με την έναρξη του αγώνα και να ξαναεμφανιστεί στο παιχνίδι μόλις στο 80! Με αυτά τα στοιχεία απόντος και του Φετφατζίδη οι γηπεδούχοι ήταν αδύνατο να πάρουν κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι.

Το τελικό 0-2 υπέρ του ΠΑΟΚ είναι απόλυτα δίκαιο. Ο Δικέφαλος ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο. Ο Άρης, χωρίς τον βασικό του χαφ που, πλέον, έχει πουληθεί στα Εμιράτα, είναι άλλη ομάδα, πιο αργή και με λιγότερη ποιότητα.

Από τον Άρη ξεχώρισε ο Γκάμα ενώ από τον ΠΑΟΚ καλύτερος παίκτης ήταν ο Στοχ.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Κλ .βικελίδης
Γκολ: - / 36' Βαρέλα, 45+4' Σφιντιέρσκι

Διαιτητές: Φέλιξ Τσβάιερ, Θόρστεν Σίφνερ, Μάρκο Αχμίλερ, 4ος Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος
Κίτρινες: 33΄Ματίγια, 35' Τόνσο, 40' Σάσα, 57' Μπα / 4΄ Μαουρίσιο, 15' Μάτος, 65' Τζόλης, 87΄Πασχαλάκης. 
Κόκκινες: 90+1' Δεληζήσης / - 

Οι συνθέσεις: 

Άρης(Μίχαελ Ένινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Δεληζήσης, Μπα, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα, Μαντσίνι, Τόνσο, Ιντέγε. 

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος (90+3΄ Μιχαηλίδης), Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Εσίτι, Μπίσεσβαρ (86΄ Λημνιός), Τζόλης (81΄ Ροντρίγκο), Στοχ (86΄ Τσιγγάρας), Σφιντέρσκι (81΄ Άκπομ).