Εξόρμηση στην πλατεία Επταλόφου και στους κεντρικούς δρόμους των Αμπελοκήπων πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης. Συζήτησε με πολίτες για τις οικονομικές κοινωνικές διαστάσεις της κρίσης του κορονοϊού για να τους ενημερώσει σχετικά με το πρόγραμμα «Μένουμε όρθιοι» του κόμματος.

Οι προτάσεις αυτές , σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι "απόλυτα κοστολογημένες' και στοχεύουν "στην έξοδο από την κρίση που έχει δημιουργεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού".

Στην εξόρμηση συμμετείχαν βουλευτές, στελέχη και μέλη του κόμματος οι οποίοι ενημέρωσαν τους πολίτες, συζήτησαν μαζί τους και απάντησαν σε ερωτήσεις που τους τέθηκαν από καταστηματάρχες της περιοχής και τους περαστικούς.

Ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχαν στην εξόρμηση ήταν ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Γιάννης Αμανατίδης, ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης, ο πρώην βουλευτής, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, στελέχη και μέλη του κόμματος.