Διαψεύδονται κατηγορηματικά από την οικογένεια της 26χρονης φοιτήτριας οι πληροφορίες περί διασποράς του κορωνοϊού από τη νεαρή εξαιτίας της διοργάνωσης πάρτι στο Πανόραμα μετά την επιστροφή της από την Αγγλία. 
Πριν από λίγο, ο δικηγόρος της νεαρής, σε μακροσκελή ανακοίνωσή του, έκανε λόγο για συκοφαντίες και διευκρίνισε ότι η εντολέας του ουδέποτε διοργάνωσε πάρτι ούτε παραβίασε τον εγκλεισμό της ούτε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρίσκεται σε ιχνηλάτηση των επαφών της ούτε της επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβίαση της καραντίνας ούτε έχουν αρχίσει δειγματοληπτικοί έλεγχοι στους μετέχοντες του υποτιθέμενου πάρτι, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος. 
Όπως αναφέρεται, η νεαρή νόσησε και θεραπεύτηκε από τον ιό στο Ηνωμένο Βασίλειο ούσα ασυμπτωματική από τις αρχές Μαίου, δηλαδή ένα μήνα πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, την 1η Ιουνίου. 
Νωρίτερα, ο πατέρας  της κοπέλας ανέφερε ότι πράγματι είχε γίνει πάρτι με πυροτεχνήματα στο Πανόραμα, δύο μέρες πριν φθάσει η κόρη του στη Θεσσαλονίκη, εκδήλωση την οποία προφανώς χρέωσαν σε εκείνη, όπως είπε, ενώ ακόμη δεν είχε αφιχθεί στη χώρα μας.