Ξεκίνησε και στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη η διαδικασία αιτήσεων για τις 8μηνες προσλήψεις που αφορούν συνολικά 311 θέσεις εργασίας για προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ.

Όλη η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ  www.oaed.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις ειδικότητες και να υποβάλουν τη σχετική αίτηση μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο, από σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουνίου στις 11 το πρωί έως και τη Δευτέρα 6 Ιουλίου (και ώρα 11 το πρωί). Οι αιτήσεις γίνονται στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ  www.oaed.gr, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιούν το σχετικό πεδίο καταχώρησης ηλεκτρονικών αιτημάτων.

Η επιλογή, τα κριτήρια επιλογής και περισσότερες πληροφορίες δίνονται από τον ΟΑΕΔ. Οι οριστικοί πίνακες των εργαζομένων μετά την έγκριση του ΟΑΕΔ αποστέλλονται στους αντίστοιχους δήμους.
Να σημειωθεί ότι για άλλη μια χρονιά ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη κατάφερε να πετύχει την απόλυτη έγκριση του Επιχειρησιακού του Προγράμματος που υπέβαλε στον ΟΑΕΔ, καθώς εγκρίθηκε το 100%, των θέσεων που κατέθεσε, καθιστώντας τον μέσα στις 10 πρώτες θέσεις των δήμων πανελλαδικά.