Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 81χρονη που νοσηλευόταν με εγκαύματα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ύστερα από φωτιά που προκάλεσε ο γιος της, ανήμερα του Πάσχα, στο διαμέρισμα όπου διέμεναν επί της οδού Βασιλίσσης Όλγας. 

Από τη φωτιά είχε καεί ζωντανός ο 87χρονος σύζυγος της ηλικιωμένης. 

Η αστυνομία συνέλαβε τον 45χρονο γιο που μετά την απολογία του οδηγήθηκε στις φυλακές Διαβατών όπου κρατείται προσωρινά. Εις βάρος του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό με κίνδυνο για άνθρωπο.

Ο ίδιος κατηγορείται ότι περιέλουσε με βενζίνη τον άτυχο πατέρα του καίγοντάς τον ζωντανό, ενώ εγκαύματα είχαν υποστεί από τη φωτιά στο διαμέρισμα τόσο η μητέρα του (που τελικώς κατέληξε) όσο και ο 46χρονος αδελφός του. 

Προανακριτικά ο κατηγορούμενος κατέθεσε ότι οι προστριβές και οι καβγάδες στο σπίτι τους ήταν συχνό φαινόμενο, ενώ κατά την απολογία του ενώπιον των ανακριτικών αρχών ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Μετά το θάνατο και της ηλικιωμένης γυναίκας αναμένεται να τροποποιηθεί το εις βάρος του κατηγορητήριο.