Ο Άρης απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι τον Μπράουν Ιντέγε, αλλά ο παίκτης έχει ήδη προτάσεις για καλύτερο συμβόλαιο από ομάδες του εξωτερικού, με αποτέλεσμα το μέλλον του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να είναι αβέβαιο.
Ο ίδιος ο Ιντέγε όμως, σε συνέντευξή του στην πατρίδα του, ξεκαθάρισε ότι ο Άρης είναι προτεραιότητα για εκείνον, καθώς θέλει να μείνει στη Θεσσαλονίκη. Έτσι, παρά τη νέα πρόταση 800.000 ευρώ από την Τουρκία και τη Μαλάτιασπόρ, ο Νιγηριανός επιθετικός φαίνεται ότι δεν είναι έτοιμος να… υποκύψει στις “σειρήνες”.
«Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν θα μείνω. Στο ποδόσφαιρο, δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Νιώθω ευλογημένος που είμαι εδώ. Ξυπνάω κάθε πρωί και το διαπιστώνω. Η Ελλάδα και η Θεσσαλονίκη είναι πανέμορφα μέρη. Γιατί όχι να μην (μείνω) και να κάνω περισσότερα.
Είναι απίστευτα από την πρώτη στιγμή που ήρθα, στο αεροδρόμιο, στο γήπεδο. Αγάπησα τη φανέλα του Άρη είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε. Η ομάδα μου έδειξε εμπιστοσύνη και της χρωστάω πολλά. Από την πρώτη στιγμή ήθελα να αποδείξω ποιος είμαι και για μένα κάθε παιχνίδι που παίζω είναι σαν να πρόκειται για το τελευταίο μου».